In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Feedback

[] Old user nih dari Miui Forum

2020-05-06 04:05:42
95 5
Poin gua udah banyak nih. Kira2 bisa ditukar hadiah gak ya?
2020-05-06 04:05:42
Favorites RateRate

Banned

dani ihsan kamil Author | from app

#1

2020-05-06 04:06:26

Semi Pro Bunny

A.Musso | from Redmi Note 8

#2

Yg bisa ditukerin mah kayanya mi coin yg paling kanan, bukan yg kiri. itu pun gak jelas gimana juntrungannya
2020-05-06 05:25:56

Master Bunny

erik.eSBe | from Redmi Note 8 Pro

#3

iya terkadang bingung dengan fungsi dan kegunaan point dan coin
2020-05-06 07:10:29

Rookie Bunny

aditea4 | from Redmi 8A Pro

#4

ok
2020-05-06 12:42:31

Banned

dani ihsan kamil Author | from app

#5

dulunya gua rajin ngumpulin point , dan check in and reply thread tiap hari.. tapi bingung buat apa.. ya udah sekarang tiap hari buka sih mi comunity tapi gak mentingin check in.
2020-05-06 13:40:57
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
  • Followers

    41

  • Threads

    5

  • Replies

    108

  • Points

    132991

3 Days Check-In
7 Days Check-In
Answer Mi #1

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list