In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

Advanced Bunny

DEDY-6291906878 | from Redmi Note 8 Pro

#11

mi kayak motor cb casing boleh jadul tapi performa motor gp🙏🤘👍
2020-04-28 12:25:07

Special Team

NDaru.NDGOLL | from Redmi Note 8

#12

TJ-wunata
di pembahasan cuaca, ada tulisan "kecantikan dari cuaca berawan, **an, dan salju"...yg di sensor **an itu apa om ? sampe mikirin sensor nya apa tp nga nemu 😂

Kek nya **an om, saya pernah buat thread ada kata **an pasti ke sensor hehe
2020-04-28 12:28:03

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#13

NDaru.NDGOLL
Kek hujan om, saya pernah buat thread ada kata hujan pasti ke sensor hehe

masa hujan kena sensor om ndaru? saya baru tau 😂...pdhl kata "hujan" itu nga ada hal tabu bahkan penyebutan dlm bahasa mandarin pun nga berkonotasi tabu 😂...itu auto sensor ya om ?
2020-04-28 12:33:21

Pro Bunny

Firman_muslim | from Redmi 3S

#14

Kereen
2020-04-28 12:54:35

Advanced Bunny

1888099023 | from Redmi Note 5

#15

mksih atas infonya gan mogah miui 12 cepat rilis di indo dan minim bug 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2020-04-28 12:58:10

Advanced Bunny

Muhamad Izlal | from Redmi Note 8

#16

Hehe.. Gak sabar nunggu update miui 12 buat redmi note 8
2020-04-28 12:58:47
mantap gan
2020-04-28 13:12:39

Rookie Bunny

martinvanbugis | from Redmi Note 8 Pro

#18

makin gaptek aja nih
2020-04-28 13:14:58

Rookie Bunny

Aryandra Fadhilah | from Redmi Note 8

#19

seanans
2020-04-28 13:24:08

Banned

Phonepoco1 | from app

#20

Update Manual aja gan
2020-04-28 13:25:53
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Rino AP

Moderator

Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Ahli korektor
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
Global Community
better together slogan
Global Community
better together with friends
Puzzle Master
Answer Mi #3
3 Tahun Mi Community

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list