In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi 8 Lite

Rookie Bunny

6294472267 admur | from Redmi Note 8

#11

FX Mahardika
Sesuai tipe tertera ya

mantap ok
2020-04-04 17:07:45

Master Bunny

Raihan mR | from Redmi 5 Plus

#12

kapan utk redmi 5+ bro blum ada update lg?
2020-04-04 17:11:36

Advanced Bunny

Gunsion | from Redmi 4X

#13

Emangnya bisa ya
2020-04-04 17:16:28

Moderator

FX Mahardika Author | from app

#14

1822005395
Emangnya bisa ya

Ya kalo sesuai tipe pasti bisa dong
2020-04-04 17:17:05

Rookie Bunny

6195762199 | from Redmi Note 6 Pro

#15

Oke
2020-04-04 17:22:55

Rookie Bunny

1578666092 | from Redmi Note 4

#16

redmi note 4x udah ada MIUI 11 resmi ya ga ya
2020-04-04 19:05:14

Moderator

FX Mahardika Author | from app

#17

1578666092
redmi note 4x udah ada MIUI 11 resmi ya ga ya

MIUI 11
2020-04-04 19:07:40

Advanced Bunny

wira_sitepu | from Mi A2

#18

yang boleh post cuma modertor aja ya?
2020-04-04 19:29:36

Moderator

FX Mahardika Author | from app

#19

wira_sitepu
yang boleh post cuma modertor aja ya?

Semua boleh posting bro, asalkan dengan mengikuti aturan yang ada.
2020-04-04 19:32:56

Advanced Bunny

wira_sitepu | from Mi A2

#20

FX Mahardika
Semua boleh posting bro, asalkan dengan mengikuti aturan yang ada.

nah kebetulan ni ada agan, ane mau nanya, post ane di hapus semua sama 1 moderotor, padahal post ane hal berupa berita dan tutorial tentang xiaomi, tpi kenapa di hapus dgn alasan off topic ya?
yg hapus mas bro Farisy Erhandito, bisa liatkan post saya salahnya di mana gan, karena klo saya baca aturan, saya gk melanggar
2020-04-04 19:39:32
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

FX Mahardika

Moderator

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Newbie Member
Instagram Banget
Mi A2
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Medalla 70K
Medalla Halloween 18
Halloween z Mi!
Medalla #MiPrimerAño
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
Dirgahayu ke-74 Indonesia
Ulang Tahun MIUI Ke-9
Answer Mi #1
Answer Mi #2
Answer Mi #3
Ulang Tahun Xiaomi ke-10
3 Tahun Mi Community
Art Challenge
Answer Mi #4
From 10 to Infinity

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list