Всім привіт! Мене звати Іван, мiй інстаграм – @ivansytyj. Я живу в місті Одеса. Займаюся фото та відео – обожнюю створювати візуальний контент ![]() Цього року з нагоди презентації нового смартфона компанія Xiaomi обирала 20 осіб до програми #MiExplorers2020 за чотирма номінаціями: фотограф, відеомейкер, письменник та ютубер. Оскількі я люблю і фото, і відео, то довго не міг вирішити, до якої ж номінації податися. Та згодом обрав усі, крім письменника ![]() ![]() Як же я здивувався, коли за деякий час отримав листа на e-mail з вітанням, що мене обрано для участі у #MiExplorers2020 як Відеомейкера! Лист також містив запрошення до Барселони на одну з найголовніших подій у сфері мобільних технологій – конференцію World Mobile Congress 2020, а також повідомлення про те, що мені одному з перших надають змогу тестувати новий смартфон – Mi 10 Pro! Проте... На жаль, через той самий коронавірус WMC було скасовано, мою подорож теж. Але презентацію глобальної версіі Mi 10 все ж таки вирішили провести – тільки онлайн. Також онлайн було вирішено провести й програму Mi Explorers. І вже згодом я отримав свій новенький, такий бажанний Mi 10! А ще – круту худі Мі Дослідника! ![]() Тепер можна розпочати дослідження новинки від Xiaomi. Let's Go, почнемо мій огляд ![]() Що ж, виглядає смартфон дуже стильно та інноваційно. Він досить великий і важкий (208 г), проте в долоні лежить дуже зручно. Матеріали корпусу – 3D скло та Gorilla Glass 5 на передній та задній панелях. Мені сподобалась алюмінієва рамка по краях. Колір мого смартфону – Solstice Grey, металево-синій, він дуже круто грає кольором на сонці! А ще є варіант білого кольору. ![]() Екран Це перше, на що звертаеш увагу. 6.67" Amoled TrueColor дисплей з загнутими краями, селфі-камера у лівому кутку (ледве помітна на великому екрані). Частота оновлення дисплею 90 Гц, завдяки чому все на екрані выглядає ну дуууже плавно. Роздільна здатність – FullHD+, співвідношення сторін – 19,5:9, корисна площа дисплею складає 92.4%. Подвійні стерео динаміки розташовані на верхній та нижній гранях смартфону. «Споживати» контент на такому екрані з стереозвуком – справжнє задоволення! Також під екраном розташований сканер відбитків пальців – працює не дуже швидко, але завжди точно. Зрозуміло, що є й розблокування по обличчю: працює чітко і швидко навіть за поганого освітлення. Телефон працює на новому флагманському процесорі Qualcomm Snapdragon 865, графіка – Adreno 650, швидка оперативна пам'ять – 8 ГБ LPDDR5, 256 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. В Mi 10 Pro встановлено новеньку систему охолодження LiquidCool 2.0. А ось як виглядає цей красень в реальному житті ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Батарея В смартфоні встановлено батарею на 4500 мАг. Мені її вистачало на день активної зйомки, при цьому ввечері залишалося ще 25-30% заряду. Швидку зарядку, на жаль, я протестувати не зміг, оскільки отриманий для досліджень телефон – це версія-прототип, яка була без коробки та зарядки. Нагадаю, що заявлено дротову зарядку на 50 В, бездротову на 30 В та реверсну на 5 В. Сподіваюся, що заряджатиметься серійний смартфон справді дуже швидко. Камери Перейдемо до найсолоденького – адже усю свою увагу я приділяв камерам ![]() В Mi 10 Pro встановлено 4 камери:
Фото, зроблене на основну камеру в режимі 108 Мп, можна використовувати навіть для друку на білборд. Або при обробці фото можна зробити будь-яке кадрування без втрати деталізації. Ось вам приклад: ![]() Screenshot_2020-03-26-02-41-18-545_com.miui.gallery.jpg (2.29 MB, Downloads: 22) 2020-03-26 08:46:11 Upload ![]() Screenshot_2020-03-26-02-41-24-599_com.miui.gallery.jpg (3.58 MB, Downloads: 27) 2020-03-26 08:46:22 Upload ![]() Screenshot_2020-03-26-02-41-29-017_com.miui.gallery.jpg (3.76 MB, Downloads: 18) 2020-03-26 08:46:25 Upload ![]() Screenshot_2020-03-26-02-41-40-090_com.miui.gallery.jpg (2.75 MB, Downloads: 19) 2020-03-26 08:46:14 Upload Справді вражає! Камера підтримує Нічний режим / Night Mode – він дає можливість знімати просто з рук круті фото навіть вночі. ![]() ![]() ![]() ![]() А от – приклад фото з телекамери. ![]() Портетний режим може регулювати силу та вид розмиття фону. ![]() Ширококутна камера працює дуже добре лише за денного світла. ![]() На сьогодні – це все. А наступного разу розповім вам про найголовніше (на мою думку) в цьому смартфоні – про його Відео-можливості! Вони заслуговують на окремий пост. So.. see you next time! ![]() |
Rate
-
Number of participants 1 Experience +1 Pack Reason