In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 5 Plus

[Tanya Jawab] update atau tahan dulu

2020-03-04 07:57:23
1053 33

Advanced Bunny

asmazudin botor | from Redmi 5 Plus

#21

update
2020-03-05 23:24:31

Pro Bunny

1864079837 | from Redmi 5 Plus

#22

uenak bos
2020-03-11 07:53:44

Master Bunny

Raihan mR | from Redmi 5 Plus

#23

kalau bro suka sama tampilan nya ya update tapi pengalaman ane pke miui 11 nge lag bro tiap buka/tutup apl sama pindah dari apl ngelag tp kalau hp bro udh diroot bisa pasang modul biar jd smooth cuman keluhan ane di miui 11 masih sama boros di baterai
2020-03-13 16:55:01

Rookie Bunny

1581005923 | from app

#24

Screenshot scroll ga jalan di Miui 11 utk redmi 5 plus
2020-03-17 19:36:19

Master Bunny

Raihan mR | from Redmi 5 Plus

#25

1581005923
Screenshot scroll ga jalan di Miui 11 utk redmi 5 plus

di ane jalan kok bro
2020-03-17 22:39:15

Rookie Bunny

6292358466 | from Redmi 5 Plus

#26

klo mnurut saya jangan dlu, ada bug touchscreen freeze saat bermain game
2020-03-20 09:20:24

Advanced Bunny

dzaky anwar indarto | from Redmi 5

#27

menurut ane jangan dlu gan, msih banyak bugnya, gamingnya juga jdi lag bgt, ga se smooth miui 10/9, untuk tampilan emg keren sih, cmn masalahnya lagnya doang, pdahal miui 11 lebih bersih sama rapih dbanding miui lama
2020-03-31 04:24:09

Advanced Bunny

Zulfaa | from Redmi 5 Plus

#28

tahan aja om
2020-03-31 19:25:11

Advanced Bunny

Zulfaa | from Redmi 5 Plus

#29

miui 11 banyak bug
2020-03-31 19:25:26

Rookie Bunny

6296524537 | from Redmi 5 Plus

#30

saya pake MIUI 11 aman" aja kok.lebih lancar sih
2020-04-01 04:11:35
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

yudi noviandi

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    7

  • Replies

    36

  • Points

    187

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list