In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho | from Redmi Note 4

#21

ahh nunggu UBL lama bingits . gak sabar mau update :'D
2017-07-14 23:17:26

Pro Bunny

ViDi7 | from Redmi Note 3

#22

support 4g Indonesia??
2017-07-15 00:59:44

Rookie Bunny

Muhammad vico | from Redmi 4X

#23

Redmi 4x rom beta global kpn dpt update
2017-07-15 02:53:12

Rookie Bunny

Wazil_Ansyari | from Redmi Note 3

#24

ahmad syarif
ask= nanti kalo udah recovery itu nanti data di hp terhapus atau hanya seperti sekedar restart hp sa ...

Tidak, kecuali klo restart ke pengaturan pabrik
2017-07-15 02:54:23

Rookie Bunny

Wazil_Ansyari | from Redmi Note 3

#25

Tidak, kecuali klo restart ke pengaturan pabrik
2017-07-15 02:54:40

Advanced Bunny

Herno Wartopo | from Redmi Note 2

#26

ali amad
redmi 2 prime ku kok udah lama ga ada update lagi , apa udah mentok ap gimna ya ?

sama, bisa jadi begitu,,,hhe
2017-07-15 10:39:36

Rookie Bunny

1698402833 | from MI 5s Plus

#27

mi5s plus mana nih kok belum ada ya updatenya
2017-07-15 11:35:55

Advanced Bunny

BocilCimon | from Redmi Note 4

#28

redmi note 4 saya gak dapat update an
2017-07-15 14:12:38

Master Bunny

wittwicky69 Author | from mobile

#29

1647340011
kalau global stabilnya lum ada upgradenya ya gan....redmi note snapdragon...

Belum sob..v.stabil masih adem-ayem hehehe
2017-07-15 19:51:55
Always Happy With Mi
No Sacrifice, No Victory!

Master Bunny

wittwicky69 Author | from mobile

#30

JagoanNeon
redmi note 4 qualcomm ku kok gak bisa update OTA dari MIUI 8 Global Beta Rom 7.7.6 ke 7.7.13 ya?

OTA bertahap,sob..tunggu aja notifikasinya ntar.
Tp klo ngga sabaran,bs update manual via recovery mode yach.
2017-07-15 19:55:44
Always Happy With Mi
No Sacrifice, No Victory!
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

wittwicky69

Master Bunny

  • Followers

    129

  • Threads

    137

  • Replies

    1193

  • Points

    16516

Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
App Review
Ahli korektor
New Home
Selamat Ulang tahun Xiaomi
10K Members
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
1st Anniversary
App Review
Newbie Member

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list