In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Majalah Mi Fan Club

[] Mi Community Resources Team Members Wanted

2017-07-13 07:25:26
16973 116

Wizard Bunny

HakimBasri | from Mi-4c

#51

Wow mau coba nih siapa tau aja kepilih
Saya Hakim asal dari makassar Saya mengajukan menjadi Resource Team Member untuk mempublikasikan Apps up-to-date. Terimakasih sebelumnya Salam Hangat Mi  Fans Makassar
2017-07-16 14:27:00

Rookie Bunny

Ari Sleep | from Redmi 3S

#52

Selamat pagi guys
2017-07-16 19:50:18

Advanced Bunny

Rendy Gunawan | from Redmi 3S

#53

Boleh juga nih..
Saya ikut donk mifans dari bandung, walaupun tritt nya masih suka berantakan nulisnya, tapi siapa tau aja kepilih..
2017-07-17 00:02:30

Advanced Bunny

HanseN | from Redmi Note 3

#54

Hadiah dari tim Mi Community apa ya Min?
2017-07-17 02:41:13

Pro Bunny

JesseBroz Author |

#55

HanseN replied at 2017-07-17 14:41:13
Hadiah dari tim Mi Community apa ya Min?

Dalam waktu dekat sih bakalan ada medal unik gitu yang pastinya khusus diberikan bagi calon yang terpilih.
2017-07-17 02:44:40

Pro Bunny

JesseBroz Author |

#56


Infonya sudah di cantumkan yah om di halaman pertama
2017-07-17 02:49:29

Rookie Bunny

aprie | from Redmi 3S

#57

Saya mau daftar min
2017-07-17 07:03:50

Rookie Bunny

Fahri Alfianur | from Redmi Note 4X

#58

saya siap bang mimin jadi anggota
2017-07-17 07:11:22
Halo.. ini perekrutan Momod apa anggota tim? Mau dong kalo Momod. :)
2017-07-17 10:05:40

Rookie Bunny

Fahri Alfianur | from Redmi Note 4X

#60

bersedia teros kwkw
2017-07-17 11:01:47
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

JesseBroz

Pro Bunny

  • Followers

    7448

  • Threads

    14

  • Replies

    117

  • Points

    1556

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
10K Members
50.000 Pengguna
My Poster My Life
Dirgahayu ke-72 Indonesia
Newbie Member
150.000 Pengguna
HANSIP

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list