In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Majalah Mi Fan Club

[] Mi Community Resources Team Members Wanted

2017-07-13 07:25:26
16874 116

Master Bunny

Yazid subarkah | from Mi 4i

#41

daftarnya gimana min ?
2017-07-15 05:48:01

daftarnya cukup agan perkenalkan diri di coment ini sampai waktu yang telah di tentukan, nah nanti akan ada penilaian dari admin..
2017-07-15 05:49:33

Semi Pro Bunny

Jaja subagja | from Redmi 3S

#43

masih newbie
2017-07-15 07:34:04

Rookie Bunny

bayu ari wibowo | from Redmi Note 3

#44

saya daftar ya gan
nama bayu ari wibowo
alamat way jepara lampung timur
saya pakai xiaomi sudah ± 4 tahun, beli second note 3g yg sampai sekarang masih bisa digunakan dengan normal, padahal sudah jatuh2, tp masih gagah...hehe
2017-07-15 08:39:11

Advanced Bunny

Anggi Prastiawan | from Redmi 4A

#45

dimana ada usaha di situ pasti ada jalan, saya mau coba kalo aja rezeki saya di sini

Salam MI Community dari palembang
2017-07-15 22:16:43

Master Bunny

cak | from Redmi 4A

#46

saya jelas tidak masuk kriteria
2017-07-16 02:02:36

Grand Master Bunny

rustam bbs | from Redmi 4

#47

Budi Setio
Saya jadi tim pemantau aja om mimin. Masih belum bisa meluangkan waktu untuk pekerjaan lainnya ☺☺ ...

emang apanya Yg di pantau.

Mau jadi team buser ya
2017-07-16 03:55:52
[https://en.miui.com/?fromuser=1673226351]https://en.miui.com/?fromuser=1673226351[/url]

SATPAM

Budi Setio | from Redmi Note 3

#48

rustam bbs
emang apanya Yg di pantau.

Mau jadi team buser ya

Anda luar biasa :D
2017-07-16 04:49:50

Semi Pro Bunny

brendi kurniawan | from Redmi Note 4X

#49

cak
saya jelas tidak masuk kriteria

hahaaa .. coba aj broo
2017-07-16 11:45:07

Advanced Bunny

eko.komaru | from Redmi Note 3

#50

bantu suport ada gan...
2017-07-16 11:57:22
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

JesseBroz

Pro Bunny

  • Followers

    7365

  • Threads

    14

  • Replies

    117

  • Points

    1556

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
10K Members
50.000 Pengguna
My Poster My Life
Dirgahayu ke-72 Indonesia
Newbie Member
150.000 Pengguna
HANSIP

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list