Вітаю Вас мі-фани! Ось і закінчилися всі зустрічі Харківського фан-клубу у 2019. Хочу щиро подякувати всім фанам Харкова за яскраві емоції, за весело проведений час, за відданість бренду, за щирість на всіх зустрічах нашого фан-клубу. ![]() Підводячи підсумки роботи фан-клубу, можу сказати, що на першій зустрічі фан-клубу нас лякала погода, ми не вірили в нашу дружбу, ми не знали сили яка нас об'єднає... Тому з початку нас було дуже мало. Тепер ми маємо статус найбільшого, найактивнішого, найкреативнішого та найвідкритішого для фанів XIAOMI, клубу в Україні!!! ![]() ![]() Щодо останньої зустрічі фанів, яка проводилася в "АнтиКафе 7/9" можу сказати наступне - так панове, і такий формат зустрічей ми опробували. Нічого складного в організації, в створенні команд, в грі в ті ігри, які ніколи не грав немає. Особливо все це можливо, коли поряд є справжні фани, які за цей рік вже стали товаришами. Як я і планував, на зустріч для підведення підсумків прийдуть всі найактивніщі Мі-фани. З початку ми відкрили реєєстрацію для всіх бажаючих, потім змогли чуток "Продвинути" у соціальних мережах тему з реєстрацією, потім розповіли про це на головній сторінці Mi community Ukraine. І ось вже необхідна для зустрічі кількість фанів готова підтвердити свої наміри на присутність. Для веселого проведення часу, спільно з віце-президентом нашого фан-клубу, були обрані три гри: - Мафія - Настільний футбол - Mortal combat З початку зустічі "АнтиКафе 7/9" нас зустріло просторими залами ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Всього ми зіграли три гри по результатам яких було обрано трьох переможців. Ведучий спільно зі всьома ігроками цього залу шляхом відкритого голосування вирішили віддати перемогу:
Але на цьому ми не закінчили наші сюрпризи. Ми вирішили на свій власний россуд, поспілкувавшись з ведучим гри "Мафія", за велику волю до перемоги, та за те що до перемоги ій не хватило лише успіху, нагородити Крохмаль Юлію та презентувати їй Mi Band 3 Поки в залі для "Мафії" проходили змагання, в іншому залі теж почалася боротьба на першість з настільного футболу. Після проведення декількох матчів було одразу ясно хто посяде преші три місця в лідерах. ![]() ![]() ![]() ![]() Це звісно же хлопці:
Але також змагання не пройшли без нашого втручання і ми вирішили перевірити хлопців як вони зможуть протистояти жінкам... Не зважаючи на те, що вони жінки:
![]() ![]() - Насонову Наталію - Mi Home IP Camera - Крячко Вікторию - Mi Band 3 Тепер ми перейдемо до запеклої боротьби у Mortal Combat. Тут однозначно, серед усіх прендентів на перемогу, найкращим був Я ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Не можу не розповісти про дітей наших фанів, які весь час, коли батьки грали та вигравали теж весело провдили час. Так деякі дівата грали в Твіст, деяки хлопці у дитячий мортал комбат. Деякі дорослі навіть змогли згадати як грали в дитинстві у Танчики та у Маріо на Денді. ![]() ![]() ![]() ![]() Підводячи підсумки року ми звернули увагу на дуже скромних, в одночас відповідальних, щирих та стабільних фанів: Кібальник Євген Юрійович - Mi фан до мозку кісток, був присутній на всіх окрім першої зустрічах та має великий потенціал фана ![]() ![]() ![]()
Я вважаю, що за рік існування Харківського фан-клуба, ми навчилися проводити час в колі однодумців, ми навчилися спілкуватися і підстраюватися під кожного фана, ми навчилися допомагати один одному і все це завдяки улюбленому бренду Xiaomi. ![]() Як завжди ми запрошуємо всіх бажаючих до нашого телеграм каналу: Mi-фан клуб Харків Та як завжди повний фото-звіт викладений:ТУТ P.S. В наступному році буде ще більше яскравих зустрічей і вважаю в нашому клубі буде ще більше яскравих людей ПРИЄДНУЙТЕСЬ!!! |
Rate
-
Number of participants 3 Experience +12 Pack Reason