In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 8A

Pro Bunny

Jaya05 | from Redmi 5A

#11

bramastra
keren mantab dah

tes
2019-12-26 14:39:20

Wizard Bunny

Anjar Arkhana | from Redmi Note 5A

#12

quoteurl=home.php?mod=space&uid=1654913156Dodi Hendarman /url
Cara penyajian tulisan ini bagus.. Rapi dan terstruktur.. Tapi subject nya terlalu ringan.. Rasanya kebangetan kalo sampe ada yg gak tahu bagaimana cara ganti thema.. Gaptek kuadrat.. 😁/quote

banyak ko yg ga tau, ky emak2 sm abah2 ponsel ok keren kekinian bahkan ponselnya canggihnya ngelebihin yg saya pake 😂  tapi sayang gq dimaksimalin bilangnya ah pusing yg pentinh bisa WA an,smsan sama telpon dah cukup :D
2019-12-26 15:56:04

Master Bunny

1827452931 | from Redmi 4A

#13

👍👍👍
2019-12-26 17:10:37

Advanced Bunny

joe syarif | from Redmi Note 5A

#14

mantabz tuh
2019-12-26 19:09:47

Master Bunny

Wiliradith | from Redmi Note 7

#15

👍
2019-12-26 19:54:11

Pro Bunny

RenoCho 4 | from Redmi Note 4

#16

mantap3
2019-12-26 21:23:48
Jika Tidak Bisa Orang Pandai, Jadilah Orang Baik.

Rookie Bunny

This is Kimin | from Redmi 5

#17

Mantap gan
2019-12-26 22:55:00

Rookie Bunny

GASMI | from Redmi Note 2

#18

keren
2019-12-26 23:10:24

Advanced Bunny

ari siputra koto | from Redmi Note 7

#19

Dodi Hendarman
Cara penyajian tulisan ini bagus.. Rapi dan terstruktur.. Tapi subject nya terlalu ringan.. Rasanya kebangetan kalo sampe ada yg gak tahu bagaimana cara ganti thema.. Gaptek kuadrat.. 😁

wkwkw saya aja ganti theme dari apk bawaan ho redmi gn y sama kyak thread TS
2019-12-26 23:23:56

Rookie Bunny

5254994073 | from Redmi Note 8

#20

gimana cara setting supaya bisa scrol menu bar ke bawah? saya kurang suka swipe menu bar ke samping.
2019-12-27 00:28:36
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

adul.aziz

Presiden Mi Fans Klub

  • Followers

    556

  • Threads

    43

  • Replies

    151

  • Points

    1054

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
Challenge Photographer
Answer Mi #3
Ulang Tahun Xiaomi ke-10
3 Tahun Mi Community
Answer Mi #4
Mi Challenge 2020
Best Moment 2020
2 Juta Member Mi Community
4 Tahun Mi Community Indonesia
Xiaomi Nomor 1

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list