Кхм, я розумію, що чим більше користувачів на форумі, тим більше стане незадоволених результатами, але зауважу декілька цікавих моментів: 1. Перейдіть будь ласка на сайт random.org та спробуйте перейти там за різними посиланнями: ви помітите, що лого random.org трохи зсуватиметься в залежності від сторінки. 2. Чи не думаєте ви, що кількість ресурсів витрачених на подібне шахрайство (час, монтаж, тощо) не виправдовує можливого виграшу? 3. Чи спробували ви написати хоч одному з переможців та поспілкуватись з ним? 4. Чи не вважаєте ви, що ризик втратити роботу для мене та @MENTOR перевищує вартість будь-якого призу, адже кожен з цих подарунків - це гроші компанії, на благо якої ми працюємо, відповідно це обдурення компанії-організатора. Я розумію, що приємно вважати, що тебе обдурили, а ніж просто повірити в те, що вдача не на твоєму боці. Але ми не зацікавлені в обдуренні користувачів. Формат проведення розіграшів був обраний саме таким задля мінімізації можливих махінацій зі сторони користувачів та відносної простоти підведення підсумків розіграшу. Конструктивні пропозиції, що до того як зробити процес розіграшів більш прозорим залюбки розглянемо. Зауважу, що не всі пропозиції можуть бути реалізовані технічно, але будуть розглянуті. p.s. На жаль, студії, де можливо було б знімати прямі трансляції розіграшів, наразі нема, а вартість зйомки одного ролика у відомих відеоблогерів значно перевищує вартість призів |
-
PRODUCT
- Xiaomi 12 Series
- Redmi Note 11 Series
- Redmi Note 10 Series
- Mi 11 Series
- Mi 10T/Pro
- POCO X3/NFC
- Mi 10/Pro
- Mi A3
- Redmi Note 8/Pro/8T
- Redmi 7/7A