In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi TV

[Tips] Ini Cara agar download dan streaming tidak lemot di Mi TV

2019-11-09 05:42:19
891 3
Agan agan, ane waktu itu pake wifi buat download di mi tv lemot banget padahal gak sampe 100 mb, ane pikir tv nya yg rusak.
Tapi setelah ane utak atik ada fungsi data saver buat yg pake wifi biar data gak terkuras, nah itu yg bikin lemot.
jadi " non aktifin data saver nya " biar gak lemot...
Tapi kalo data saver udah off masih lemot berarti emg koneksi anda yg lemot

2019-11-09 05:42:19
Favorites3 RateRate

Pro Bunny

Pardi Kwok | from Redmi Note 5

#1

di Mi Tv ada browser ga? kayak google chrome gitu?. Kalau ada, bagaimana cara install? Thanks...
2019-11-09 06:42:28

Wizard Bunny

Ian Adoe | from Redmi Note 5A

#2

makasih sdh brbagi info
2019-11-09 08:31:18

Master Bunny

ryno18 | from Mi A2 Lite

#3

bisa d coba
2019-11-09 11:03:27
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Shy_

Semi Pro Bunny

  • Followers

    10

  • Threads

    10

  • Replies

    64

  • Points

    744

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list