In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi Band

Master Bunny

inayahhasan | from Redmi 6A

#11

kalau dipakai ditangan wanita (yang pergelangan tangannya kecil) agak besaran ya..?
2019-11-03 17:14:21

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#12

inayahhasan
chiee orang ganteng makin tampan ya 😁

yang cantik makin cantik kok kayak kamu :)
2019-11-03 17:22:07

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#13

inayahhasan
berapa duit nih??

chek shoppi sis
2019-11-03 17:23:24

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#14

inayahhasan
kalau dipakai ditangan wanita (yang pergelangan tangannya kecil) agak besaran ya..?

gak tau juga sih, tapi liat aja review2nya dulu
2019-11-03 17:24:48

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#15

romandhoni
produk yg fashion dan functionable

nice
2019-11-03 17:25:58

Master Bunny

inayahhasan | from Redmi 6A

#16

Syahputra
yang cantik makin cantik kok kayak kamu :)

😂 wah bisa aja nih ngolona, biar beli juga kan..hihih
mau banget!😆
2019-11-03 17:32:11

Master Bunny

inayahhasan | from Redmi 6A

#17

Syahputra
chek shoppi sis

oh ada di shopee? ok nanti saya cek
2019-11-03 17:32:36

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#18

😅 bethebest
2019-11-03 17:36:02

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#19

inayahhasan
oh ada di shopee? ok nanti saya cek

bener, tapi kalo mau langsung tes drive bisa beli offline aja, jadi bisa ngilhat pas atau tidak di pergelangan kamu :)
2019-11-03 17:37:26

Advanced Bunny

Syahputra Author | from MI 8 Lite

#20

inayahhasan
😂 wah bisa aja nih ngolona, biar beli juga kan..hihih
mau banget!😆

😅 bethebest
2019-11-03 17:38:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Syahputra

Advanced Bunny

  • Followers

    51

  • Threads

    5

  • Replies

    80

  • Points

    374

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list