In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 7

Advanced Bunny

alfian dwiki wijaya Author | from Redmi Note 4

#11

Rudy Lim
Maksudnya untuk harga segitu, hasilnya diluar ekspektasi..

Anda benar harga oke kualitas jempol
2019-10-29 13:45:00

Advanced Bunny

alfian dwiki wijaya Author | from Redmi Note 4

#12

inayahhasan
jadi,,masih mau setia gitu ya?😁

hmmm gimana ya kamera oke performa kurang greget ini lagi nungguin flashel bentar lagi mau beli xioami Redmi note 8 pro mau coba dulu hehehe
2019-10-29 13:47:55

Semi Pro Bunny

1750504912 | from Redmi Note 7

#13

inti dari thread ini promo aku  youtube😃
2019-10-29 13:49:11

Master Bunny

Outlaw | from Redmi 7

#14

inti thread ini dibaca aja komennya dl.
2019-10-29 14:41:53

Master Bunny

inayahhasan | from Redmi 6A

#15

alfian dwiki wijaya
hmmm gimana ya kamera oke performa kurang greget ini lagi nungguin flashel bentar lagi mau beli xioami Redmi note 8 pro mau coba dulu hehehe

eh kirain mau setia hihi
semoga aja kebagian ya.
2019-10-29 14:46:05

Master Bunny

Mr. Detson | from MI 8 Lite

#16

1728244971
Apa lagi hight mode nya widih bikin bergidik, teman ane yg pakek OPPO f11 dan v15 sampek batuk 2 lihat photo malam ane pake note 7

ini mah teknik fotografi yang bermain bukan kemampuan kamera.. intinya kalo anda mahir untuk memaksimalkan kamera yang ada, apapun kameranya gak kan masalah..
2019-10-29 17:37:24
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

alfian dwiki wijaya

Advanced Bunny

  • Followers

    2

  • Threads

    9

  • Replies

    22

  • Points

    152

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list