In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Teknologi

Rookie Bunny

ramadityapradana | from Redmi Note 8

#21

semoga micom kedepannya bisa darkmode
2019-10-25 19:45:48

Banned

Hari Yadi | from Redmi Note 7

#22

anda luar biasaaaa
2019-10-25 19:52:59

Grand Master Bunny

Yahya Asvihany | from MI PLAY

#23

ane pribadi sih lebih suka keberadaan dark mode sebagai option. selain faktor kenyamanan & fungsi hemat buat layar OLED/AMOLED, biar user gak bosen sama tampilan terang.
2019-10-25 20:17:25

Master Bunny

Alif Luthfia | from Redmi Note 7

#24

nyaman pakai dark mode
2019-10-25 20:23:34

Rookie Bunny

6176507989 | from Redmi 4A

#25

waw
2019-10-25 20:23:46

Master Bunny

PAKDEE | from Redmi Note 5

#26

memang lbh ok  dark mode. plg ane suka agak adem di mata
2019-10-25 21:24:17

Master Bunny

Lukman Amrullah | from Redmi Note 4

#27

mantaabb treatnyaa
2019-10-25 21:33:07

Pro Bunny

detar_1804640541 | from Redmi 5A

#28

nice info
2019-10-25 21:40:07

Advanced Bunny

Zubairy | from Redmi Note 5A Prime

#29

wooow
2019-10-25 23:36:57

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#30

Alfa Fatih
Bang ane mau tanya donk. Ini hanya sekedar bug saja apa bawaan dari dark mode nya ya? Device ane Reno 5 udah ada dark mode nya, pas ane coba. Misal ane mau tap n hold aebuah teks dan mau copy, paste, dll. Itu tulisan copy paste dkk jadi hitam juga. jadi tak terlihat sama sekali. Ini bug apa gimana ya? Soalnya beneran kerasa mengganggu banget, padahal udah terlanjur nyaman sama dark mode

bukan bugs tp mmg belum sempurna darkmode di miui 10
2019-10-26 00:17:24
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Aqshal Setiawan

Moderator

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Check-in 1 an
Kolumnis
Instagram Banget
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
50K Mi Fans
X-Men Favorite Medal
X-Men Character Medal
Dirgahayu ke-74 Indonesia
Ulang Tahun MIUI Ke-9

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list