In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Go

[Tanya Jawab] bagaimana cara mengatasi hp ketika sedang bermain game tiba" kembali ke mnu utm

2019-10-06 16:47:23
911 8
Gi mana
2019-10-06 16:47:23
Favorites RateRate
Devicenya apa? ROM MIUI versi berapa? Sudah coba factory reset/reset pabrik? Share screenshot Settings - About phone juga
2019-10-06 17:10:07
Join Mi Fans Surabaya : https://band.us/@mifanssby

Rookie Bunny

6223128691 Author | from Redmi Go

#2

versinya 8.1.0
2019-10-06 17:23:10

Rookie Bunny

6223128691 Author | from Redmi Go

#3

2019-10-06 17:24:15

Pro Bunny

Rizcy Tri Laksono | from Redmi 3S

#4

itu namanya force close, terjadi karena spek hp tidak memadai untuk menjalankan game tsb, hp ente redmi go juga yg terkenal spek rendah, redmi go cuman bagus untuk keperluan sehari2 misal sosmed an biasa atau untuk gojek
2019-10-06 19:38:33

Pro Bunny

mhmmdderi13 1818735476 | from Redmi 5A

#5

waduh Redmi Go jangan dibuat main game gan, terlalu menyiksa bagi si hp 🤭 Kalau mau buat game cari seri yamg lain aja kayak Redmi 7 tuh lumayan buat game
2019-10-06 21:09:52

Rookie Bunny

1678958315 | from Redmi Note 7

#6

ane pake Reno 7 kadang fc juga kalo main pes
2019-10-06 22:57:17

Banned

Ian Adoe | from Redmi Note 5A Prime

#7

Redmi Go buat maen game...  😂😂😂
2019-10-07 01:28:35

Master Bunny

inayahhasan | from Redmi 6A

#8

Hebatnya..nyoba game di Redmi Go...
2019-10-07 05:59:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6223128691

Rookie Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    1

  • Replies

    2

  • Points

    11

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list