In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Teknologi

wah enaknya sudah bisa coba, POCO belum ada penampakan nya huhuhu
2019-10-01 16:07:25

Pro Bunny

Khairudin.M | from Redmi Note 4

#32

redmi note 4 kok tidak dapat
2019-10-01 18:49:18

Advanced Bunny

Irari | from Redmi 7

#33

Jaks
Jam ane udah di Kanan bos 😊

baru ngeh kalo jamnya di kiri... efek penting tau waktu wkwk
2019-10-01 19:09:56

Advanced Bunny

Mochamad Rizki Fauzi | from Redmi Note 7

#34

Cara disable Iklan gimane tu bang?
2019-10-01 20:43:27
Mochamad Rizki Fauzi replied at 2019-10-02 07:43:27
Cara disable Iklan gimane tu bang?

coba explore ke kategori miui , udh banyak sih tutornya dan mudah di ikutin
2019-10-01 22:22:51

Advanced Bunny

RageList² | from Redmi Note 7

#36

Yang mennarik cuma animation, status bar, sama dolby atmos
2019-10-02 01:44:40

Rookie Bunny

6247030211 | from Redmi Note 7

#37

kpan liris
2019-10-02 01:53:36

monggo dibaca gan articel ane yang paling bawah hehehehe
2019-10-02 03:39:26

Semi Pro Bunny

Trinandeya | from Redmi 5 Plus

#39

Fahmi Hujjatul Islam
di miui 10 dapet ko bang, hp kaka saya redmi 5 ada fitur internal sound di screen recorder nya

5 plus gaada. kalo 5 dan 5A dikasih.
jelas beda versi beda tipe miui, dan beda fitur.
2019-10-02 04:20:22

Rookie Bunny

zei'un | from MI MAX 2

#40

kapan resminya miui 11 ini akan kluar
2019-10-02 13:35:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Dheni Aditya Saputra

Advanced Bunny

  • Followers

    58

  • Threads

    2

  • Replies

    52

  • Points

    252

Beta Tester
Check-in 3 jours
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list