In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

Master Bunny

Fariedh Budiman | from Redmi Note 7

#51

menurut saya camera bawaan xiaomi itu sudah bagus, dan betul harus explore dan dipelajari tidak perlu harus beralih ke gcam
2019-08-24 09:43:08

Semi Pro Bunny

Iki rm | from Redmi Note 7

#52

iya kak bener
2019-09-02 16:46:51

Pro Bunny

thias_disini | from Redmi 7

#53

keduanya saling melengkapi bagikuu...mereka hidup berdampingan di smartphone ku
2019-09-10 03:38:24

Master Bunny

Alif Luthfia | from Redmi Note 7

#54

hidup satu hp 4 kamera hahaha.. kalo ngasah skill balik ke pribadi masing2 aku lebih suka pakai gcam kalau malam, Reno 7 siang udah perfecto pen ngedit tinggal pakai lightroom kelar heheu
2019-09-10 03:46:57

yasaklı

Nikidroid | from MI 5s

#55

Saya pribadi bukan penyuka Gcam. Memang saat ini Pixel Experience rom bawaan kamera Google camera, tapi saya pribadi bukan suka Gcam. Waktu masih pake MIUI pun pake kamera bawaan, maklum saya bukan fotografer. Bagi saya, mau 8 MP, 12 MP, 25 MP, 48 MP sekalipun, menurut saya hasil kamera oke, selesai, nggak ada komentar lanjut.
2019-09-10 04:18:49

Pro Bunny

bramastra | from Redmi 6A

#56

nyimak aja ya gan... biar tambah pinter
2019-09-10 04:34:01

Master Bunny

Lukman Amrullah | from Redmi Note 4

#57

mantaabbb Gann infonya
2019-09-10 04:38:18
Invalid floor, the posts have been deleted #58

Rookie Bunny

6200285808 | from Redmi Note 7

#59

gcam viddeo ngk 60fps kayak bawan.. haluss
2019-09-10 05:09:14

Advanced Bunny

6178307546 | from Redmi Note 7

#60

wow
2019-09-10 05:14:28
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Punulis Pemula
10K Members
Juli - 100 Balasan
September - 100 Balasan
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Kolumnis
Dirgahayu ke-72 Indonesia
Newbie Member
150.000 Pengguna
Beautiful Wishes
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
Color Your Planet
500K
800K
900K
Name The Color
Valentines Day
10k
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list