In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

Rookie Bunny

6211287420 | from Redmi Note 7

#121

Gcam memang mantap
2019-09-11 02:13:40

Semi Pro Bunny

Haris aljufrie | from Redmi 7

#122

apalagi pake kamera jahat wkwkw
2019-09-11 02:36:59

Master Bunny

cholid_92 | from Mi A2 Lite

#123

yah semua ada sisi baik dan buruknya gan, tidak ada yang baik saja, atau buruk saja 🤭
2019-09-11 02:38:57

Pro Bunny

Badzie | from Redmi Note 7

#124

gak semua orang bisa ambil photo yg baik dan bagus, tapi kl pake gcam semua orang bisa ambil photo yg baik dan bagus
2019-09-11 02:46:49

Rookie Bunny

6243346871 | from Redmi Note 7

#125

joss
2019-09-11 03:47:17

Semi Pro Bunny

Iki rm | from Redmi Note 7

#126

Setuju bangettt
2019-09-11 03:51:09

Moderator

Angesti Purwita | from Redmi Note 5

#127

gw justru difotoin pake Gcam terus bang
2019-09-11 04:21:29
kalo saya tergantung sih tergantung mod lg pengen gcam pake gcam lagi pengen ori pake ori kalo kerja ya pake camera asli pastinya wkwkwk kecuali foto nya di butuhin cepet kaya misalnya lg foto pertandingan Bola kantor minta cepet jadi foto dari hp langsung kirim ke email
2019-09-13 05:56:06

Advanced Bunny

Agung ghilman | from Redmi Note 4

#129

yuk ketawain bareng²
2019-09-15 03:05:08

Pro Bunny

ɑɗiɛɳ | from Redmi 6A

#130

Setiap kepala punya sudut pandang masing masing . . .
2019-09-19 06:02:15
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Punulis Pemula
10K Members
Juli - 100 Balasan
September - 100 Balasan
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Kolumnis
Dirgahayu ke-72 Indonesia
Newbie Member
150.000 Pengguna
Beautiful Wishes
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
Color Your Planet
500K
800K
900K
Name The Color
Valentines Day
10k
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list