In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Go

[Tanya Jawab] kenapa redmi go saya saat membuka game free fire setelah 5 menit keluar sendiri

2019-08-15 17:46:16
3129 10
kenapa redmi go saya saat membuka game free fire setelah 5 menit keluar sendiri tanpa sebab
2019-08-15 17:46:16
Favorites RateRate

Semi Pro Bunny

kris_a_a | from Redmi 6A

#1

hpnya ga kuat... ramnya kekecilan
2019-08-15 19:28:41

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#2

hp versi lite install game nya jg yg lite ky pacman atau tetris :D
2019-08-15 20:19:18

Rookie Bunny

6231477788 | from Redmi Note 6 Pro

#3

game haram
2019-08-15 23:10:26

Rookie Bunny

maymunahh | from Redmi 6A

#4

ganti hp yang speknya mumpuni gan
2019-08-23 23:59:27

Rookie Bunny

6232932860 Author | from Redmi Go

#5

TJ-wunata
hp versi lite install game nya jg yg lite ky pacman atau tetris :D

sakit eh :'(
2019-08-26 09:32:57
apa karena nggak ada pintunya ya?
2019-10-03 16:43:13
M 42 N

Rookie Bunny

6256349360 | from Redmi 6A

#7

iya soalnya redmi go Ram nya cuma 1gb
2019-10-25 09:54:24

Master Bunny

Mr. Detson | from MI 8 Lite

#8

minta di bully kalo begini.. wkwk
2019-10-26 03:33:47

Rookie Bunny

6323087273 | from Redmi 6A

#9

gak tau
2020-05-07 18:29:25

Master Bunny

KenproX97 | from Redmi 3 Pro

#10

6232932860
sakit eh :'(

coba nyalakan show all ANRs di developer option atau opsi pengembang. lalu jika muncul 'Free Firw tidak menanggapi' pilih tunggu..
2020-05-22 15:31:28
Panggil adek aja
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6232932860

Rookie Bunny

  • Followers

    3

  • Threads

    2

  • Replies

    3

  • Points

    16

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list