In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Malaysia

[Chat] mi 9se or mi 9t

2019-07-22 06:22:37
303 7
Tengah dilemma nak beli 2 phone ni.saya ni main game and whtsapp and tgk youtube.mane lagi better and worth to buy?bajet pun dlm 1500
2019-07-22 06:22:37
Favorites RateRate

Device team

royhard | from Redmi Note 5

#1

mi 9t tu macam 1st slide camera. kira percubaan pertama la. kalau tak takut dilambung ombak, amik ah. kalau tak amik je 9se.
2019-07-23 08:55:53
Kalau prefer skrin besar saya suggest Mi 9T
2019-07-24 00:50:17
By Mi Fans, For Mi Fans

Advanced Bunny

eEe88 Author | from Redmi 3S

#3

Mi9se tahan x bateri?kalau main ml
2019-07-24 12:08:58

Moderator

Teoh Tiong Yong | from Mi MIX 2S

#4

eEe88
Mi9se tahan x bateri?kalau main ml

kalau nak battery tahan saya recommend Mi 9T sebab Mi 9T ada kapasiti battery yang lebih besar 4000mAh
2019-07-25 04:30:41
By Mi Fans, For Mi Fans

Advanced Bunny

eEe88 Author | from Redmi 3S

#5

Teoh Tiong Yong
kalau nak battery tahan saya recommend Mi 9T sebab Mi 9T ada kapasiti battery yang lebih besar 4000mAh

Ok2.thinking bout blackshark.hrga pun da trun.1399
2019-07-25 11:48:42

Device team

royhard | from Redmi Note 5

#6

black shark 1 ke 2? kalau 1 aritu ada terbaca pasal kepanasan melampau kalau main game. kalau takat nak main game cadang amik poco f1. harga lagi murah dan liquid cooling.
2019-07-25 12:20:14

Advanced Bunny

eEe88 Author | from Redmi 3S

#7

royhard
black shark 1 ke 2? kalau 1 aritu ada terbaca pasal kepanasan melampau kalau main game. kalau takat nak main game cadang amik poco f1. harga lagi murah dan liquid cooling.

Alamak.poco touchscreen issue kan.hmmm.ahaha.pening nk decide.kekeke.mi9se / mi9t / mi 8
2019-07-25 12:22:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

eEe88

Advanced Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    1

  • Replies

    13

  • Points

    850

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list