In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

[Album] Ada yang bisa photo seperti ini?

2019-07-21 21:06:28
1622 70

Master Bunny

Fariedh Budiman Author | from Redmi 5 Plus

#51

hendrapoweramp
mantap gan

terima kasih ya
2019-07-22 10:08:32

Master Bunny

Fariedh Budiman Author | from Redmi 5 Plus

#52

Munciq Zagy
wak keren banget !
bagi tips nd trik nya agar bisa menghasilkan gambar subjek sesuai yang hal diatas fantastik

mudah... buka camera, pakai mode panorama saja, arahkan mulai dari atas kebawah saja, terima kasih
2019-07-22 10:09:29

Master Bunny

Munciq Zagy | from Redmi 5

#53

Fariedh Budiman
mudah... buka camera, pakai mode panorama saja, arahkan mulai dari atas kebawah saja, terima kasih

baik kang saya akan coba, atur nuhun penambahan ilmunya
2019-07-22 10:13:48

Master Bunny

Fariedh Budiman Author | from Redmi 5 Plus

#54

Munciq Zagy
baik kang saya akan coba, atur nuhun penambahan ilmunya

sama-sama
2019-07-22 10:15:03

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#55

lensa fish eye wide ..atau gimana nih
2019-07-22 10:36:45

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#56

Munciq Zagy
baik kang saya akan coba, atur nuhun penambahan ilmunya

salah sangka saya,ternyata mode panorama....iya....iya,soalnya saya suka nya mode horisontal....blum coba yang vertikal
2019-07-22 10:37:59

Master Bunny

Fariedh Budiman Author | from Redmi 5 Plus

#57

Kairul
lensa fish eye wide ..atau gimana nih

tidak pakai lensa, cuma mode panorama saja hehe
2019-07-22 10:39:52

Rookie Bunny

EndraSCW | from Redmi Note 7

#58

Waini apik 😁
2019-07-22 10:54:57

Rookie Bunny

feryota indra | from Redmi Note 6 Pro

#59

pake mode panorama
2019-07-22 11:14:15

Master Bunny

Fariedh Budiman Author | from Redmi 5 Plus

#60

EndraSCW
Waini apik 😁

terima kasih ya
2019-07-22 11:53:36
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Fariedh Budiman

Master Bunny

  • Followers

    121

  • Threads

    93

  • Replies

    350

  • Points

    4666

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Ulang Tahun MIUI Ke-9

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list