In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[MIUI Tanya Jawab] MIUI 10 global stabil

2019-07-08 14:20:06
163 1
Gan gimana ya caranya MIUI 10 global stabil diturunin ke MIUI 8 gan tolong sarannya, soalnya saya kurang nyaman pake MIUI 10 global, Batre makin boros dan kalo main game makin gk lancar kayak dulu
2019-07-08 14:20:06
Favorites RateRate

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#1

cara pindah n syarat nya sama ky pindah rom abal2 ke rom ori jd byk thread/tutor nya..yg membedakan hny file rom donlot versi sesuai yg di inginkan dan PASTIKAN tidak menyalahi aturan ARB yg bisa bikin hp matot
2019-07-08 19:56:42
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1915426567

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    2

  • Points

    11

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list