In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Panduan Flashing

Semi Pro Bunny

Ezash Author | from Redmi 4

#11

winalbar
Gan, ROM yg aneh dunlut lewat en.miui.com kok gak bisa dipakai di Mi Flash Tool ya? itu jenis fastbo ...

itu rom recovery bro
2017-06-01 10:29:50

Semi Pro Bunny

winalbar | from Mi-4c

#12

Ezash
itu rom recovery bro

lha untuk file fashboot bisa dunlut dimana Bro?
2017-06-02 18:14:54

Semi Pro Bunny

Ezash Author | from Redmi 4

#13

winalbar
lha untuk file fashboot bisa dunlut dimana Bro?

en.miui.com/a-234.html
2017-06-03 08:45:53

Semi Pro Bunny

winalbar | from Mi-4c

#14

Ezash
en.miui.com/a-234.html

ini trouble ada diapanya Gan? mohon pencerahan
2017-06-04 20:05:42

Semi Pro Bunny

Ezash Author | from Redmi 4

#15

winalbar
ini trouble ada diapanya Gan? mohon pencerahan

coba jangan pake folder miui nya. langsung di E libra ya
2017-06-07 08:13:23

Semi Pro Bunny

winalbar | from Mi-4c

#16

Ezash
coba jangan pake folder miui nya. langsung di E libra ya

tetep sama Bro, udah ane taruj diluar, apa karena udah pernah flash? Dulu pernah sekali flash
2017-06-07 14:08:22
winalbar replied at 2017-06-04 07:05 PM
ini trouble ada diapanya Gan? mohon pencerahan

kalau ini mah tandanya lock bootloader,jadi kalau mau ngeflash harus pake EDL mode
2017-06-07 16:40:28

Grand Master Bunny

rustam bbs | from Redmi 4

#18

nice reaview
2017-06-13 03:04:08
[https://en.miui.com/?fromuser=1673226351]https://en.miui.com/?fromuser=1673226351[/url]

Pro Bunny

ABI ADELIA NABILA | from Redmi Note 3

#19

redmi note 3 Pro SE saya mau update dari 7.5.25 KE 7.6.8 via updater kok gak bisa ya min ,kayak digambar
2017-07-04 06:51:05

Rookie Bunny

Hikam | from MI 4LTE

#20

hp mi 4i saya telah diflasing trus sinyal 4g gk muncul. tolong bantuannya.. mksh
2017-07-07 01:35:10
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Ezash

Semi Pro Bunny

  • Followers

    2429

  • Threads

    21

  • Replies

    120

  • Points

    1239

Beta Tester
3 Days Check-In
7 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list