In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 4A

Master Bunny

Chanz99 | from Redmi 4A

#11

kereenn sipp
2017-05-27 00:25:16

Rookie Bunny

Sendy Tubagus | from Redmi 4A

#12

kalo pasang TWRP masih bisa update OTA gak?
2017-05-27 02:24:18

Advanced Bunny

Rizky Hengky Rolland | from Redmi 4A

#13

ini toturial buat pasang TWRP ?? Kok gak ada pake recovery.img
2017-06-27 07:31:22

Grand Master Bunny

najihullah Author | from MI 4LTE

#14

Rizky Hengky Rolland
ini toturial buat pasang TWRP ?? Kok gak ada pake recovery.img

baca step by step nya, dowload bahannya udah sepaket sama recovery.img
2017-06-30 08:40:53

Grand Master Bunny

najihullah Author | from MI 4LTE

#15

Sendy Tubagus
kalo pasang TWRP masih bisa update OTA gak?

enggak kak, umpama berhasil update ota nanti otomatis TWRP nya keganti dengan recovery bawaan, itupun jika tidak bootlop
2017-06-30 08:41:46
i waill try
2017-07-14 13:10:24

Rookie Bunny

1648871417 | from mobile

#17

Maaf min mau tanya klo device sy msh keadaan lock dan mau unlock dgn cara unofficial ,klo Mimin punya file sy boleh minta min
2017-08-02 00:32:27

Rookie Bunny

Rofi89 | from mobile

#18

Ijin download gan
2017-08-11 02:31:11
trimakasih sob ijin coba
2017-08-18 12:39:22

Rookie Bunny

Kak San | from Redmi 4A

#20

kenapa saya tdk bsa lg ganti Rom miui stlah saya ganti Rom developer
2017-08-25 22:45:30
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

najihullah

Grand Master Bunny

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Ahli korektor
1 million members
Selamat Ulang tahun Xiaomi
Penulis Terlatih
10K Members
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
Agustus - 100 Balasan
September - 100 Balasan
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Desember - 100 Balasan
July-100 replies in a month
Kolumnis
50.000 Pengguna
My Poster My Life
Dirgahayu ke-72 Indonesia
MIUI 7th Anniversary
Newbie Member
150.000 Pengguna
250 000 пользователей
New Home Medal
HANSIP
Christmas 2017
Dubai Store
Beautiful Wishes
300.000 member
MIUI Instagram
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
500K
Mi A2
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
Challenge Photographer
Ulang Tahun MIUI Ke-9

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list