In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tips dan trik

Advanced Bunny

sakynet | from Redmi 6A

#11

buat redmi 6a apa bs gan
2019-04-21 10:50:33

Advanced Bunny

Firdaus Al Qudus | from Redmi Note 5

#12

redmi note 5 , gak ada gan ?
2019-04-21 11:03:35

Advanced Bunny

arsadewa_17 | from Redmi 5 Plus

#13

Saya R5P rom global stable terbaru ttp force close gimana ya bos
2019-04-21 19:04:19

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#14

arsadewa_17
Saya R5P rom global stable terbaru ttp force close gimana ya bos

cam2api udh aktif blum om ?
2019-04-21 19:35:54

Pro Bunny

bug1 | from Redmi Note 4

#15

Recom tuk Reno4SD dunk?
2019-04-21 20:35:00

Advanced Bunny

arsadewa_17 | from Redmi 5 Plus

#16

Kruncy Krunch
cam2api udh aktif blum om ?

Oh ini mesti instal twrp segala macam enable cam2api
2019-04-22 01:38:33

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#17

arsadewa_17
Oh ini mesti instal twrp segala macam enable cam2api

iya bagi hp yg belum aktif aja gan
klo hp yg lain seperti redmi note 7 udh dr xiaominya aktif, tinggal install GCam nya
2019-04-22 01:47:49

Advanced Bunny

Duaan | from Redmi 7

#18

buat redmi 7 ada ga gan?
2019-05-02 06:07:18

Advanced Bunny

arsadewa_17 | from Redmi Note 7

#19

Saya pake note 7 tp ko force close ya setelah saya cek gak centang hijau smua, centang hijau legacy nya doang.....
2019-06-16 19:51:48

Rookie Bunny

septiantyan | from Redmi 7

#20

kalau redmi 7 bisa a
2019-06-18 05:31:19
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Kruncy Krunch

Advanced Bunny

  • Followers

    3

  • Threads

    2

  • Replies

    39

  • Points

    143

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list