In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

Advanced Bunny

6169723225 | from Redmi Note 5

#21

Macro aja
kalau saya lebih suka pakai camera bawaan/aslinya mas...soalnya mereka membuat pasti juga sudah di ...

setingan om wkwk
2019-04-07 20:12:12

Rookie Bunny

1889033967 | from Redmi Note 5

#22

lensa macro nya pake apa gan
2019-04-07 20:33:34

Pro Bunny

Puspa senja | from Redmi S2

#23

snapseed itu nama aplikasi ya gan?  kalau type hpnya lain apakah bisa? izin simpan fotonya ya gan,  bagus soalnya buat PP boleh kan?  
2019-04-07 20:55:00

Pro Bunny

Macro aja Author | from Redmi Note 5

#24

1889033967
lensa macro nya pake apa gan

saya pakai apexel macro 24x..
2019-04-07 20:57:03

Pro Bunny

Macro aja Author | from Redmi Note 5

#25

Puspa senja
snapseed itu nama aplikasi ya gan?  kalau type hpnya lain apakah bisa? izin simpan fotonya ya gan,   ...

kalau Snapseed aplikasi edit photo untuk hp sebenarnya banyak sih aplikasinya cuma yang biasa saya pakai aplikasi tersebut,semacam Photoshop kalau di PC,di semua android  bisa kok
2019-04-07 20:59:40

Pro Bunny

Macro aja Author | from Redmi Note 5

#26

6169723225
setingan om wkwk

kalau gambar photonya,itu asli photo
saya coba buat menjadi low light
2019-04-07 21:04:18

Advanced Bunny

Abu Hanifah | from Redmi Note 5

#27

beneran kah?? no edit ?
2019-04-07 21:29:14

Master Bunny

arieMI6 | from MI 6

#28

woooowwwww keteeennnn water gak jadi drop ya
2019-04-07 23:13:38

Pro Bunny

Macro aja Author | from Redmi Note 5

#29

Abu Hanifah
beneran kah?? no edit ?

itu saya edit...
2019-04-07 23:34:26

Advanced Bunny

1gigabyte | from Redmi Note 7

#30

mantul banget fotonya..
bisa shot air sedetail itu
2019-04-08 01:16:08
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Macro aja

Pro Bunny

  • Followers

    62

  • Threads

    50

  • Replies

    543

  • Points

    2447

3 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list