In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 5A

Rookie Bunny

1891111783 | from Redmi 5A

#11

kalau fitur layanan vr itu gimana ya cara memakainya?
2019-03-21 00:50:19

Advanced Bunny

GGhacksoft Author | from Redmi 5A

#12

1891111783
kalau fitur layanan vr itu gimana ya cara memakainya?

belum tahu saya gan. Tapi btw besok saya mau share tutor buat aktifin sensor gyroskop di RIVA biar bisa nonton konten vr
2019-03-21 00:54:36

Rookie Bunny

1891111783 | from Redmi 5A

#13

GGhacksoft
belum tahu saya gan. Tapi btw besok saya mau share tutor buat aktifin sensor gyroskop di RIVA biar ...

ok makasih gan
2019-03-21 00:56:10

Advanced Bunny

1871146710 AdiB | from Redmi 5A

#14

1891111783
ok makasih gan

ada lagi nih
2019-03-21 01:13:25

Master Bunny

herikus46 | from Redmi Note 5

#15

Mantul...
2019-03-21 02:03:11

Rookie Bunny

6164282102 | from Redmi 6

#16

kalo versi ini suport bahasa indonesia gak ya...maap pengguna baru
2019-03-21 02:34:03

Rookie Bunny

1891111783 | from Redmi 5A

#17

1871146710 AdiB
ada lagi nih

punya saya gk kayak gitu gan
2019-03-21 02:53:20

Advanced Bunny

Adnan firdaus | from Redmi Note 5

#18

HP saya renot 5 pernah kejadian kayak gitu dapet v10.2.2.0 malah ilang
itu juga update rolling ya
2019-03-21 02:57:36

Advanced Bunny

1871146710 AdiB | from Redmi 5A

#19

1891111783
punya saya gk kayak gitu gan

loh gk sama...apa krna beda ROM internalnya ??
2019-03-21 03:06:11

Rookie Bunny

1891111783 | from Redmi 5A

#20

1871146710 AdiB
loh gk sama...apa krna beda ROM internalnya ??

gk tau itu gan punya saya 2/16
2019-03-21 03:09:21
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

GGhacksoft

Advanced Bunny

  • Followers

    16

  • Threads

    4

  • Replies

    26

  • Points

    272

Newbie Member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list