In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 6 Pro

[Diskusi] Yang punya masalah sama redmi note 6 pro

2019-02-15 05:05:11
16518 374

Rookie Bunny

Admint Xiaomi ( Redmi ) Author | from Redmi Note 6 Pro

#31

oke siip..
2019-02-15 08:12:19

Advanced Bunny

jercomrade | from Redmi Note 6 Pro

#32


download nya udh selesai nih om
2019-02-15 08:44:01

Advanced Bunny

jercomrade | from Redmi Note 6 Pro

#33


nggabisa dibuka om..
2019-02-15 08:54:46

Rookie Bunny

Admint Xiaomi ( Redmi ) Author | from Redmi Note 6 Pro

#34

jangan di buka oom, oom ada no im3 biar sy tlpn
2019-02-15 09:02:40

Advanced Bunny

jercomrade | from Redmi Note 6 Pro

#35

Admint Xiaomi ( Redmi )
jangan di buka oom, oom ada no im3 biar sy tlpn

ngga ada om, wa aja kalo ngga om
2019-02-15 09:03:56

Rookie Bunny

Admint Xiaomi ( Redmi ) Author | from Redmi Note 6 Pro

#36

jercomrade
ngga ada om, wa aja kalo ngga om

0815.3467.3579 wa oom
2019-02-15 09:04:30

Advanced Bunny

Frengky Juang | from Redmi Note 6 Pro

#37

jercomrade
kamera saya saat live instagram tiba2 jadi zoom in. itu salah dihp atau ig ya gan? mohon bantuannya  ...

coba tombol navigasi nya aktifkan karena layar penuh tidak mendukung live ig jadi nya zoom sendiri karna menyesuaikan
2019-02-15 10:20:22

Advanced Bunny

Frengky Juang | from Redmi Note 6 Pro

#38

nah jangan dulu ke mode layar penuh tapi tombol nah kalo udah coba live nggk ngezoom
2019-02-15 10:23:52

Rookie Bunny

Admint Xiaomi ( Redmi ) Author | from Redmi Note 6 Pro

#39

Frengky Juang
nah jangan dulu ke mode layar penuh tapi tombol nah kalo udah coba live nggk ngezoom

oom @frengky pernah kejadian juga live stream ig nya ngezoom in?
2019-02-15 10:25:16

Advanced Bunny

Frengky Juang | from Redmi Note 6 Pro

#40

Admint Xiaomi ( Redmi )
oom @frengky pernah kejadian juga live stream ig nya ngezoom in?

iyahh pas beli gitu ngezoom eh ternyata instagram di redmi note 6 pro belum mendukung layar penuh jadi kalo mau live tombol navigasi nya aktifkan
2019-02-15 10:29:17
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
  • Followers

    28

  • Threads

    1

  • Replies

    30

  • Points

    91

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list