In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] Apakah memang sperti ini notif Whatsapp setelah di update ke miui 10?

2019-01-22 05:57:21
1638 31
Gamabr notif pada wa gak hijau ini memang begini atau saya.nya yg salah pencet?
2019-01-22 05:57:21
Favorites4 RateRate

Pro Bunny

1761336583 | from Redmi Note 4

#1

memang begitu
2019-01-22 06:09:21

Advanced Bunny

Riaaaaaaq Author | from Redmi Note 5

#2

1761336583
memang begitu

di buat jadi hijau lgi bisa nggak ?
2019-01-22 06:10:51

Semi Pro Bunny

nyongq | from Redmi Note 5

#3

ribet amat
2019-01-22 06:21:25

Master Bunny

Adel Aditya | from Redmi Note 5A

#4

1906033401
di buat jadi hijau lgi bisa nggak ?

kalo pake wa standar ttp kyk gt icon notifnya,gan _ kalo pngn berwarna,pake wa modif
2019-01-22 06:23:33

Pro Bunny

Jaks | from Redmi Note 5

#5

Itu tergantung pada thema yang dipasang, punyaQ mala kecil wa nya
2019-01-22 06:34:19

Rookie Bunny

1848525870 | from Redmi Note 5

#7

kalo baca voice note wa truss screen off sendiri ada yg ngalamin gk kak?
2019-01-22 06:36:02

Advanced Bunny

Riaaaaaaq Author | from Redmi Note 5

#8

nyongq
ribet amat

cuma nanya siapa tau kepencet
2019-01-22 06:39:01

Semi Pro Bunny

1907895893 | from MI 8 Lite

#9

ane di samsung j3 pro juga notif wa nya putih transapran gitu
2019-01-22 06:48:45

Semi Pro Bunny

gofurom97 | from Redmi Note 4

#10

bukanya emang begitu ya?
2019-01-22 07:07:28
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Riaaaaaaq

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    17

  • Points

    101

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list