In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi 8 Lite

[ROM] Mi 8 lite sdh ada info update

2019-01-21 12:54:33
1105 13
silahkan yg mau update miui versi terbaru
2019-01-21 12:54:33
Favorites1 RateRate
report dong masalah batre ada perubahan nga?
2019-01-21 13:58:06

Rookie Bunny

Adhy Syahputra | from MI 8 Lite

#2

yg udah update review nya dong
2019-01-21 14:56:01

Master Bunny

@limNet | from MI 8 Lite

#3

hehehe aq jg masih mau update,
2019-01-21 17:47:28

Semi Pro Bunny

AbsitunS Author | from MI 8 Lite

#4

alifrayza
report dong masalah batre ada perubahan nga?

punya saya aman gak boros
2019-01-21 18:21:00

Semi Pro Bunny

AbsitunS Author | from MI 8 Lite

#5

Adhy Syahputra
yg udah update review nya dong

sejauh ini saya aman2 saja , belum bisa review ,masalahnya baru aja coba
2019-01-21 18:21:53

Semi Pro Bunny

AbsitunS Author | from MI 8 Lite

#6

Adhy Syahputra
yg udah update review nya dong

sejauh ini saya aman2 saja ,miui masih 10 dan android masih oreo , belum bisa review ,masalahnya baru aja coba
2019-01-21 18:24:01

Master Bunny

@limNet | from MI 8 Lite

#7

AbsitunS
sejauh ini saya aman2 saja ,miui masih 10 dan android masih oreo , belum bisa review ,masalahnya b ...

makasih gan....
2019-01-21 18:26:45

Rookie Bunny

ojiunited | from Redmi Note 5

#8

masalah icon notifikasi nya gimana gan?
2019-01-21 23:49:15

Rookie Bunny

1873325365 | from MI 8 Lite

#9

punyaku kok belum ya
2019-01-22 05:21:44

Advanced Bunny

1626749148 | from MI 8 Lite

#10

http://miblog.co/mi-8-lite-miui-10-2-global-stable/

nih yg gak sabar nunggu OTA
2019-01-22 18:18:41
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

AbsitunS

Semi Pro Bunny

  • Followers

    37

  • Threads

    15

  • Replies

    383

  • Points

    1320

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Newbie Member
Throw Back with Mi 2018
Name The Color

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list