In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 4A

Rookie Bunny

Mat_ | from Redmi 4X

#41

Kairul
sabar,kecuali mau usaha lebih

Kok gua redmi 4x blom update ya
2018-11-30 09:21:54

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#42

Mat_
Kok gua redmi 4x blom update ya

download manual aja,agan Naji moderator sudah upload linknya,ada di treat ROM
2018-11-30 21:34:23

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#43

Ihateyoumin
nanya dong bagi yang udah update, kalau ada whatsapp masuk, muncul nggak floating notification nya?  ...

semua notif muncul
2018-11-30 21:34:44

Semi Pro Bunny

mas ino1790130460 | from Redmi 4A

#44

Punya ku gak masalah tuh,ok2 aj
2018-11-30 23:37:13

Semi Pro Bunny

mas ino1790130460 | from Redmi 4A

#45

Ihateyoumin
nanya dong bagi yang udah update, kalau ada whatsapp masuk, muncul nggak floating notification nya?  ...

Nirmala ah punya q
2018-11-30 23:38:58

Master Bunny

Agatelda | from Redmi 4A

#46

Lebih mantapp bro
2018-12-01 00:05:14

Rookie Bunny

2167931177 | from Redmi 4A

#47

Mui10 knp batre jdi boros ych
2018-12-01 12:41:39

Rookie Bunny

Dhias | from Redmi 4A

#48

Ihateyoumin
nanya dong bagi yang udah update, kalau ada whatsapp masuk, muncul nggak floating notification nya?  ...

di setting lagi notifikasinya awalnya saya ga muncul,setelah saya rubah setting jadi muncul kok
2018-12-01 21:06:09

Rookie Bunny

1832615410 | from Redmi 4A

#49

Aman bang Dan sekarang lebih smooth
2018-12-02 23:15:35

Rookie Bunny

1810305955 | from Redmi 5

#50

nama font nya apa bang
2018-12-03 02:12:31
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

kim hafil

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    6

  • Points

    95

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list