In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 4A

Rookie Bunny

AldyFS | from Redmi 4X

#11

Redmi 4x kapan
2018-11-28 02:38:27

Advanced Bunny

Indra_Mei_4567 | from Redmi 4X

#12

4a dah dapet, tapi 4x kok belum
2018-11-28 02:49:51

Advanced Bunny

Rizki Angrh | from Redmi 4A

#13

saya kan udh update MIUI 10 tapi system' sound recording nya kaga ada , mohon bantunya
2018-11-28 03:09:15

Master Bunny

zamijan | from Redmi 4

#14

Nunggu lg... Lg... Dan... Lg
2018-11-28 03:37:42

Advanced Bunny

Mhmmad Ihsan | from Redmi 4X

#15

redmi4x kapan ini lama banget
2018-11-28 04:04:53

Advanced Bunny

1892681007 | from Redmi 6 Pro

#16

apa Redmi 6 pro bisa update ke miui 10
2018-11-28 04:16:39

Rookie Bunny

1727146092 | from Redmi 4X

#17

Kemarin di 4x gua ada notif pembaharuan.. Gue pikir updatenya dirumah aja biar lebih santai.. Eh nyampe rumah udah gak ada lagi tuh notif.. Gue periksa pembaharuan di setting tetep aja gak bisa
2018-11-28 04:35:19

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#18

1727146092
Kemarin di 4x gua ada notif pembaharuan.. Gue pikir updatenya dirumah aja biar lebih santai.. Eh nya ...

iya,4X masih acak dan di forum mi luar negri sudah ada link full rom
2018-11-28 06:34:36

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#19

bis banget,full rom
2018-11-28 06:35:53

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#20

Mhmmad Ihsan
redmi4x kapan ini lama banget

segera ,untuk OTA nya
2018-11-28 06:36:38
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

kim hafil

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    6

  • Points

    95

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list