In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Diskusi] Package installer itu apa gan?

2018-11-16 10:44:27
3972 7
Mau tanya, itu package installer apa yaa? Kalau di hapus gimana? Terimakasih sebelumnya
2018-11-16 10:44:27
Favorites RateRate

Wizard Bunny

ditonyo | from Redmi 5 Plus

#1

untuk install aplikasi²... tapi kenapa segedwee itu yaa...
2018-11-16 12:50:25
itu klo di uninstall nanti agan gbsa install apk lagi loh, itu kok gede amat file nya udh coba delete cache dan data ?
2018-11-16 12:58:12

Grand Master Bunny

Randy Hartono | from Redmi Note 4

#3

Coba di clear cache dan data aja. Kegedean itu Gan
2018-11-16 13:00:17

Grand Master Bunny

Randy Hartono | from Redmi Note 4

#4

Sering2 tengok di setting trus storage trus clear cache biar ngga numpuk cache nya ya Gan
2018-11-16 13:02:32

Pro Bunny

1761336583 | from Redmi Note 4

#5

di saya malah ga ada
2018-11-16 13:03:41

Rookie Bunny

eckosz | from Redmi Note 5

#6

Gede banget, punya saya 3,4 mb aja

2020-02-13 22:14:40

Rookie Bunny

6393539083 | from app

#7

Kalau dihapus masalahbgk ya
2020-12-04 06:22:15
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Fachri R

Semi Pro Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    29

  • Points

    575

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list