In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] update Redmi note 4

2018-11-03 15:08:51
487 6
Udah bulan november kok belum ada update miui 10 global stable sih??
Nih Screenhoot nya ⬇️⬇️⬇️

2018-11-03 15:08:51
Favorites RateRate

Master Bunny

Ariev1414 | from Redmi 5

#1

sabar gan. yg seri 5 juga blm smw nya
2018-11-03 17:47:36

Advanced Bunny

1807936917 | from Redmi 5A

#2

bntar lgi mngkin, saya jga msih nunggu
2018-11-03 18:23:11

Pro Bunny

Nicklas373 | from Redmi Note 4X

#3

MIUI 10 yg global beta aja masih 8.11.1 build terakhirnya gan, udah lumayan stabil sih tapi kayaknya masih dapet update lagi untuk minggu depan.
2018-11-03 20:30:28

Advanced Bunny

Fikripradipa_ Author | from Redmi Note 4

#4

Note 5 kayaknya udah kebagian miui 10 global stable deh...
2018-11-03 23:18:01

Advanced Bunny

Fikripradipa_ Author | from Redmi Note 4

#5

Nicklas373
MIUI 10 yg global beta aja masih 8.11.1 build terakhirnya gan, udah lumayan stabil sih tapi kayaknya ...

Semoga versi stable cepet rilis wkwk
2018-11-03 23:18:26

Pro Bunny

Nicklas373 | from Redmi Note 4X

#6

Fikripradipa_
Semoga versi stable cepet rilis wkwk

ya Mari kita tunggu saja, kalo gk pertengahan November ya berarti desember :3. Di forum luar udah banyak info tentang ROM stabil soalnya
2018-11-04 08:20:04
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Fikripradipa_

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    22

  • Replies

    42

  • Points

    381

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list