In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] itu ikon aplikasi nya kenapa ya??

2018-10-14 16:41:40
736 8
Ada yang tau itu ikon peningkatan kecepatan, clean memory sama setelan takutnya nanti kena virus atau error :v
Xiaomi gw redmi note 4


2018-10-14 16:41:40
Favorites1 RateRate

Semi Pro Bunny

mas Alex | from Redmi Note 4

#1

kok bs gtu gan
2018-10-14 16:47:13

Advanced Bunny

Fikripradipa_ Author | from Redmi Note 4

#2

mas Alex
kok bs gtu gan

Gak tau makannya saya tanya -_-
2018-10-14 16:48:38

Master Bunny

denny kristianto | from MI 5s Plus

#3

coba aja terapkan ulang tema nya nanti juga normal kok
2018-10-14 18:08:18

Advanced Bunny

Fikripradipa_ Author | from Redmi Note 4

#4

denny kristianto
coba aja terapkan ulang tema nya nanti juga normal kok

Oke udah bisa kok pas ganti tema
2018-10-14 18:52:04

Advanced Bunny

Bram okk | from Redmi Note 5

#5

coba ganti icon lain
2018-10-14 19:11:13

Advanced Bunny

Alipin | from Redmi Note 5

#6

itu settingan securitynya aja. cuma perlu dimatikan aja utk "tampil di halaman utama"
2018-10-14 20:26:53

Semi Pro Bunny

bobyefendi | from Redmi Note 5

#7

setelah diterapkan ulang temanya coba hp ny di restart..
2018-10-14 20:59:53

Presiden Mi Fans Klub

kidzoo | from Redmi Note 5

#8

itu hanya shortcut saja,, dan tidak ada masalah di pencet pun hanya app yang ada di recent apps yang di bersihin bukan memory internal/external
2018-10-15 01:39:36
MiFans TNG
Mifans UBL
YOUTUBE
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Fikripradipa_

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    22

  • Replies

    41

  • Points

    378

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list