In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi TV

Semi Pro Bunny

Aditya91709 | from Redmi 5A

#11

FajarMukharom
Langsung otw Mi Store terdekat omm.... Sikaaaat

Ini Mau Beli Gan
2018-10-06 14:17:01

Pro Bunny

FajarMukharom Author |

#12

1869715832 replied at 2018-10-05 16:17:39
mas cara unt menangkap siaran tv digital sama juga

Saat ini belum bisa mas untuk menangkap siaran digital, paling memungkinkan menggunakan Set Top Box tambahan
2018-10-06 18:50:30
Try it, Write it, Share it!

Rookie Bunny

raga nuzul | from Redmi Note 5

#13

om cba tutorial mengunakan google search dong buat baca2 berita, kalau qta mengunakan voice google selalu diarahin ke youtube,pdahal kalau diplaystore sudah terpasang googlenya
2018-10-08 09:20:34

Pro Bunny

awi ghondhem | from Redmi 5 Plus

#14

pantesan gambare kinclong,  heheheh
2018-10-09 01:06:32
Om kalau nyambungin ke reveiver parabola gimana pake kabel AV? Yg saya no connected terus.. Mohon pencerahanya
2018-10-09 23:34:48

Advanced Bunny

wartoni | from Redmi Note 4

#16

udah digital belum ni
2018-10-12 18:23:25
Invalid floor, the posts have been deleted #17

Pro Bunny

FajarMukharom Author |

#18

Aditya Kulukkuluk replied at 2018-10-09 22:34:48
Om kalau nyambungin ke reveiver parabola gimana pake kabel AV? Yg saya no connected terus.. Mohon pe ...

Wah yang kayak gimana tuh om? Saya kurang tau juga bentuknya.
2018-10-16 10:04:56
Try it, Write it, Share it!

Pro Bunny

FajarMukharom Author |

#19


Sayang sekali belum om, masih antena analog
2018-10-16 10:05:14
Try it, Write it, Share it!

Rookie Bunny

Novan Priansiswanto | from Redmi Note 5

#20

FajarMukharom
Sayang sekali belum om, masih antena analog

yg 43inch support tv digital kah om? soalnya saya denger2 yg 32inch tdk support tv digital. mohon pnjelasannya
2018-10-16 20:04:11
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

FajarMukharom

Pro Bunny

  • Followers

    1266

  • Threads

    30

  • Replies

    240

  • Points

    3086

Beta Tester
3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
900K
Name The Color
1 Juta Member
X-Men Favorite Medal

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list