In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

Advanced Bunny

Yendi purwandi Author | from Redmi Note 5

#11

Mr. Aziz
Terimakasih udh beres punya sya.. cm ada masalah baru, yaitu ketika membuka kunci bisa dilakukan tan ...

kalo punya saya pake sidik jari+pin+face unlock. gak bakalan kebuka sndri
2018-06-25 06:53:30

Rookie Bunny

1857149618 | from Mi A1

#12

itu appnya dimana ya kak? di hp saya engga ada temanya mohon sarannya
2018-08-30 07:58:08

Advanced Bunny

Yendi purwandi Author | from Redmi Note 5

#13

1857149618
itu appnya dimana ya kak? di hp saya engga ada temanya mohon sarannya

ini semua ada di menu "tema" yg ada di xiaomi kamu..
2018-08-30 12:50:47

Rookie Bunny

1862429381 | from mobile

#14

Kok gabisa face unlock,finger print min ?
2018-09-16 19:38:02

Rookie Bunny

FahrulAdjad | from Redmi Note 5

#15

tema nya keren
2018-09-21 23:20:17

Rookie Bunny

Dre_arembi | from mobile

#16

Linknya dong bro
2018-10-05 02:04:51

Semi Pro Bunny

Dodi Hendarman | from Redmi Note 5

#17

Ini theme iPhone X yg biasa ane pakai.
2018-10-05 13:23:17

Semi Pro Bunny

Dodi Hendarman | from Redmi Note 5

#18

Sekarang ane pakai theme iPhone dgn icon 3D spt dibawah, tapi ini utk rooted device.
2018-10-05 13:42:53

Rookie Bunny

Agung setiono | from mobile

#19

Mantap jiwa
2018-10-07 00:43:15

Rookie Bunny

1836738783 | from Redmi Note 5

#20

cara download nya gimana gan
2018-10-08 12:24:10
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Yendi purwandi

Advanced Bunny

  • Followers

    14

  • Threads

    10

  • Replies

    45

  • Points

    910

Newbie Member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list