In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tips dan trik

[Tips & Tricks] kode verifikasi akun..

2018-05-15 08:57:49
2214 4
Gimana cara dapat kode verifikasi klo kartu gsm nya hilang..
2018-05-15 08:57:49
Favorites RateRate

Rookie Bunny

AmarGeGeWePe ® | from Redmi 5 Plus

#1

Susah gan.  wkkwk
2018-05-15 09:12:55

Rookie Bunny

R474 Author | from Redmi Note 5A

#2

waduh.. trus gmana donk bs login tanpa harus bongkar hp nya y..
2018-05-15 09:50:19

Grand Master Bunny

Randy Hartono | from Redmi Note 4

#3

Kalo ngga di masukin email account ke MI Account ya susah. Yang gampang ya ke Service Center..
2018-05-15 12:44:54

Rookie Bunny

1873339339 | from mobile

#4

Gan gimana cara nya dapet verifikasi dari aku mi??
Padahal nomor handphone saya akif email juga aktif knpa pas masuk Google trus masuk ke mi.cloud harus pake verifikasi kode sedangkan di hp saya ga ada sms verifikasi kode nya?? Gimana cara nya gan??
2019-07-03 04:33:12
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

R474

Rookie Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    44

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list