In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tips] Cara main AOV 60fps/high framerat no root no tweak

2018-05-08 02:29:05
3549 5
Halo gan.. Ini ane share cara main AOV 60FPS DI REDMI-NOTE-4 ATO HP MID END

Masuk kepengaturan.  Tap area yang dilingkari sebanyak 5x.
Kemudian. Balik ke beranda game AOV
Dan masuk ke pengaturan lagi..  Cek dan nongol deh hight framenya.
Kalo sudah.. Tinggal dimain kan.  Aja.  GAMENYA.
#Tested di Redmi-note-4, redmi 4A
2018-05-08 02:29:05
Favorites RateRate

Rookie Bunny

Pupu Adiwatsa | from Mi A1

#1

skrng udah gabisa euy.. smnjak ada update
2018-06-02 08:29:30

Pro Bunny

Iksan Circle Z Author | from Redmi Note 4

#2

Pupu Adiwatsa
skrng udah gabisa euy.. smnjak ada update

Iya.  Gan.  
2018-06-13 09:53:35
hp saya reno5 kq ga bisa ya gan pake tutorial itu? tolong infonya
2018-07-27 00:41:22

Pro Bunny

Iksan Circle Z Author | from Redmi 5 Plus

#4

galihkusumo
hp saya reno5 kq ga bisa ya gan pake tutorial itu? tolong infonya

udah gk bisa lg bugnya setelah update
2018-07-27 02:37:58

Rookie Bunny

galihkusumo | from Redmi Note 5

#5

ada solusi lain ta gan, coba pake fps co tp ga bisa jln, d Block sama siaomi, dan ada warning sent error k siaomi
2018-08-03 23:59:55
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Iksan Circle Z

Pro Bunny

  • Followers

    77

  • Threads

    17

  • Replies

    148

  • Points

    2085

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Throw Back with Mi 2018
Name The Color

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list