In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 5 Plus

[ROM] kalo update sistem apakah seluruh aplikasi dan data hilang?

2018-04-15 16:57:58
4051 14
Gan kalo mau update sistem apakah semua data perlu di back up?
2018-04-15 16:57:58
Favorites RateRate

Semi Pro Bunny

Reynaldi Brilliant | from Redmi Note 5A

#1

Di back up aja,jaga-jaga.
2018-04-15 17:51:15

Advanced Bunny

OM ANANG | from Redmi 5 Plus

#2

Tetapi punyaku tidak pernah saya back up juga gk hilang
2018-04-15 17:52:03

Master Bunny

ismafarsi | from Redmi 5 Plus

#3

Aman gan. klo updatenya via OTA
2018-04-15 18:55:50

Grand Master Bunny

Randy Hartono | from Redmi Note 4

#4

Ngga pernah ada masalah sih, pernah OTA dan download dari MIUI FORUM semua aman..
2018-04-15 19:17:53

Rookie Bunny

Rizky10 Author | from Redmi 5 Plus

#5

oke gan makasih
2018-04-15 19:44:58

Rookie Bunny

Rizky10 Author | from Redmi 5 Plus

#6

ismafarsi
Aman gan. klo updatenya via OTA

cara nya gimana update via Ota?
2018-04-15 20:07:59

Master Bunny

ismafarsi | from Redmi 5 Plus

#7

Rizky10
cara nya gimana update via Ota?

pergi ke setting - about phone - update/pembaharuan sistem.. emg posisi rom agan sekarang versi berapa?
2018-04-15 20:12:16

Master Bunny

Iwan777 | from Redmi 5 Plus

#8

Aman, asal baterai penuh sama backup data2 penting aja
2018-04-15 20:47:02

Rookie Bunny

Rizky10 Author | from Redmi 5 Plus

#9

ismafarsi
pergi ke setting - about phone - update/pembaharuan sistem.. emg posisi rom agan sekarang versi be ...

ini masih 9.2.3.0 mau di up ke 9.3.5.0
2018-04-16 08:21:18

Master Bunny

ismafarsi | from Redmi 5 Plus

#10

Rizky10
ini masih 9.2.3.0 mau di up ke 9.3.5.0

mungkin maksud agan versi 9.5.3.0?
2018-04-16 08:44:53
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Rizky10

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    5

  • Points

    45

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list