In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[Lainnya] Hoki+apes dapet lucky draw di MIForum Global

2018-04-12 12:50:46
772 8
Ane bagi pengalaman gan.   Kirain.  Menang dapet F-code kirain bisa dituker HP. ApesnyaF-code cuma buat pembelian HP di jalur khusus. Dan itu cuma bisa di pake di region india. .kalo inget ketawa sendiri..  Wkwkwkw
2018-04-12 12:50:46
Favorites2 RateRate

Master Bunny

NdundunK | from Redmi 5 Plus

#1

hahaha... sudah kuduga.
2018-04-12 13:07:42

Wizard Bunny

MiDevCode | from Redmi 5A

#2

Harusnya Agan pakai aja F-Code nya.
2018-04-12 13:32:08
Always Believe That Something Wonderful is About to Happen!

Pro Bunny

Iksan Circle Z Author | from Redmi Note 4

#3

MiDevCode
Harusnya Agan pakai aja F-Code nya.

Yang bisa make di india doang.  
2018-04-12 13:35:59

Master Bunny

Fma | from Redmi 4

#4

agan harus terbang ke india
2018-04-12 16:42:25

Advanced Bunny

beninurman | from Redmi 5A

#5

cati orang india aja gan suruh make di indo h h h
2018-04-12 19:15:53

Pro Bunny

Iksan Circle Z Author | from Redmi Note 4

#6

beninurman
cati orang india aja gan suruh make di indo h h h

Wkwkwkwkekwkwk
2018-04-13 00:07:50

Master Bunny

vinbilnet | from Mi-4c

#7

nyimak gan
2018-04-19 04:03:06

Rookie Bunny

1654891082 | from Redmi Note 7

#8

moderator Indonesia nya mana nih gada contest
2019-05-07 18:56:52
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Iksan Circle Z

Pro Bunny

  • Followers

    78

  • Threads

    17

  • Replies

    149

  • Points

    2088

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Throw Back with Mi 2018
Name The Color

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list