In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Pengumuman] miui 9.0.7.0 RN4 SD- RN4X SD

2017-12-15 22:10:51
1256 20
http://en.miui.com/thread-1321735-1-1.html bentar lagi bakal dapet updatean
2017-12-15 22:10:51
Favorites RateRate

Semi Pro Bunny

Hendra Waskitha | from Redmi Note 4

#1

This version fix the Line app notification sound issue.
2017-12-15 22:21:10

Master Bunny

Fristantia Widarta Author | from Redmi Note 4

#2

Hendra Waskitha
This version fix the Line app notification sound issue.

that's what the link I was sharing said lol
2017-12-15 22:22:30

Master Bunny

Isya Tara Dewanto | from Redmi Note 4

#3

kok punyaaa saya lum dpt nih? masih yang 9.0.5.0
2017-12-16 00:27:52

Master Bunny

Dwi_Okta | from Redmi Note 4

#4

Versi 9.0.7.0 baru trsedia untuk India.. Utk Indonesia, masih blum ada
2017-12-16 09:12:00

Pro Bunny

bug1 | from Redmi Note 4

#5

Ga usah buru2 deh, yg penting rajin cek update aja. Klo emang dah ada update tuk kita pasti ada rilis resminya gan ...
2017-12-16 15:57:03

Semi Pro Bunny

BlackSniper | from Redmi Note 4

#6

Isya Tara Dewanto
kok punyaaa saya lum dpt nih? masih yang 9.0.5.0

update ota baru buat india, itu juga bbrp doang, klo mau cepet di forum global miui buat note 4 mido udh ada gan linknya
2017-12-16 19:01:02

Master Bunny

Fristantia Widarta Author | from Redmi Note 4

#7

ada leaked linknya, server butuh distabilkan makanya ada user dari indo udh dpt yg lain belum. Tunggu server baik lagi ya soalnya user RN4 kan byk bgt
2017-12-16 21:21:34

Master Bunny

Fristantia Widarta Author | from Redmi Note 4

#8

bug1
Ga usah buru2 deh, yg penting rajin cek update aja. Klo emang dah ada update tuk kita pasti ada rili ...

udh ada resminya tinggal nunggu server
2017-12-16 21:22:06

Master Bunny

Fristantia Widarta Author | from Redmi Note 4

#9

udh ada resminya tinggal nunggu server
2017-12-16 21:22:28

Master Bunny

Fristantia Widarta Author | from Redmi Note 4

#10

Dwi_Okta
Versi 9.0.7.0 baru trsedia untuk India.. Utk Indonesia, masih blum ada

udh ada user dr indo yg dpt tinggal tunggu aja soalnya server kemungkinan down
2017-12-16 21:23:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Fristantia Widarta

Master Bunny

  • Followers

    10

  • Threads

    2

  • Replies

    60

  • Points

    11540

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list