In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] tolong kasih tau ya kka kka semuanya!!!!

2017-11-30 19:03:50
282 6
mau tanya nih ka kan Handphone aku Redmi note 4 nih ka dan Redmi Note 4  aku ini sudah dapet update keMIUI 9 nah kalo Redmi Note 4 aku ini aku restart ulang kepengaturan pabrik, MIUI 9 nya ini tetap masih ada gak ka??
2017-11-30 19:03:50
Favorites RateRate

Pro Bunny

Satriya nazar | from Redmi Note 4

#1

masih tenang aja,, paling data2 file lu aja yg ilang,,, jng lupa back up data solusinya,,,,
2017-11-30 19:16:01

Pro Bunny

Satriya nazar | from Redmi Note 4

#2

gua setiap update besar pasti hard reset,,, supaya hp nya cepet menyesuaikan versi terbaru,,, apalagi perpindahan dari MIUI 8 ke 9
2017-11-30 19:17:04

Grand Master Bunny

AHHA | from Redmi Note 4

#3

Tetap MIUI 9 gan.. tidak berubah. Jangan lupa backup data² sebelum factory reset
2017-11-30 19:23:08

Advanced Bunny

Dannyagusd Author | from Redmi Note 4

#4

oke kka thx you
2017-11-30 19:28:50

Advanced Bunny

Dannyagusd Author | from Redmi Note 4

#5

AHHA
Tetap MIUI 9 gan.. tidak berubah. Jangan lupa backup data² sebelum factory reset

thx ya kka
2017-11-30 19:36:56

Advanced Bunny

Dannyagusd Author | from Redmi Note 4

#6

1723095922
masih tenang aja,, paling data2 file lu aja yg ilang,,, jng lupa back up data solusinya,,,,

siap thx kka
2017-11-30 19:38:59
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Dannyagusd

Advanced Bunny

  • Followers

    25

  • Threads

    11

  • Replies

    25

  • Points

    255

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list