Przegladając Mi Comminuty dzisiej , natknołem się na zdjęcia z premiery Mi A3 i nawet już tam w 2019 roku śmigałem na salonach Warszaffskich w czarnym T-Shircie Tommixowym :P No i oczywiście wtedy było pare kilo mniej :P ![]() 84a3e35b-411f-4867-b39a-4de09a8baf2c.jpg (376.66 KB, Downloads: 24) 2021-11-08 20:26:07 Upload ![]() 58e5f815-c7fa-429d-8e53-5e146cc958bd.jpg (325.12 KB, Downloads: 29) 2021-11-08 20:31:14 Upload Jest ktoś znami jeszcze z tych zdjęć ? Mi fani się zmieniają, ale wierność marki pozostaje . Patrząc na te zdjecie zadaje sobie dużo dziwnyc pytań , gdzie co nie którzy się podziali. Okres pandemiczny był jaki był , przez co też się wyciszyłem przez te półtorej roku na forum , bo musieliśmy zamknąć jeden z naszych lokali :( A teraz jest już gut , otworzylismy sie na nowo , nawet udało się spełnić małe marzenie związane z Xiaomi. Także po mału wracam na Mi Community Ale dużo widze tu Nowych Mi Fanów także oficjalnie na nowo chce się z każdym przywitać i przy najbliższej okazji zbić piątke i porozmawiać na żywo :) Ostatnio byłem na premierze Xiaomi 11T pro , poznałem osobiście Pana @RuraSzczecin, troszkę przy frytkownicy pogawędziliśmy, pozniej z Adamem się spisaliśmyna browarka przy okazji nastęnej premeiry ale dla mnie jako człowieka który lubi jest z natury ssakiem stadnym troszkę mało było i jest ;) Te forum nie tworzy marka , ale ludzie którzy tu są . Społeczność Xiaomi to nie tylko marka i gadżety , ale to styl życia i pasja . |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree