In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] Ada yang punya pengalaman tukar tambah hp di Mi Store?

2021-10-17 23:36:48
286 5
Kisaran harganya berapa yah? Saya ada rencana mau tukar tambah Mi 10T dengan Mi 10T pro yang versi 8/128.
2021-10-17 23:36:48
Favorites1 RateRate

Master Bunny

Outlaw | from app

#1

mending di jual aja dl drpd tukar tambah.
2021-10-18 01:50:59
Kalau kayak gitu mending dijual dulu hp lamanya. Tukar tambah Mi Store tuh lebih berfungsi untuk hp yang keluaran lama.
2021-10-18 02:34:45

Pro Bunny

sutarna25 | from app

#3

mending jual dulu, tuker tambah jatohnya murah...
2021-10-18 07:05:11

Pro Bunny

arga7 | from Redmi Note 8 Pro

#4

beli dulu, trs yg lama di jual di luar
2021-10-18 12:59:14
saya udah sempet trade in di mi store sih, aman2 saja & karena melalui test dulu jd hp lama dihargai sebanding dengan kualitasnya (masuk grade S, A, B, dst)
2021-10-18 21:54:18
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1770933318

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    2

  • Points

    15

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list