In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi Band

[Tanya Jawab] tanya instagram

2021-09-12 20:17:18
119 2
Gua pemakai mi 11 ultra.. Kalo buka story ig gua, kok ngelag yaak kenapa?? Adakah yang sama?
2021-09-12 20:17:18
Favorites RateRate

Pro Bunny

sanlik | from app

#1

coba hapus data aplikasi IG nya. lalu coba cek di play store apakah ada update untuk aplikasi IG nya kalau ada silahkan di update saja gan.
2021-09-13 13:46:56

Rookie Bunny

HIPEREALITAS | from Redmi Note 8

#2

sanlik
coba hapus data aplikasi IG nya. lalu coba cek di play store apakah ada update untuk aplikasi IG nya kalau ada silahkan di update saja gan.

udah di update, punya saya aja ngelag kalo pas liat story sendiri, nah kan saya pake layar penuh tuh, eh malah nggak full semua, dulu full, Tiba-tiba udah nggak lagi, pas kalo buka dm dia full lagi, gimana?
2021-09-15 00:24:38
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

the kim taehyung

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    4

  • Points

    51

Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list