In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] Game turbo gua ilang

2021-07-30 12:58:27
628 14
Gan kok mode game turbo di Mobile Legends udh ga ada ya, semenjak update, gua mau buka WA dan sebagainya dalam game jadi gabisa, apa emang hp gua aja yg kaya gitu?
2021-07-30 12:58:27
Favorites RateRate

Master Bunny

hermanss78 | from app

#1

aktifkan lg game turbony gan n tmbhkan manual ML ny..bisa jd mati stlah update..
2021-07-30 14:58:52

Wizard Bunny

ditonyo | from Redmi Note 8

#2

cobaiin clear cache n data aplikasi Security nyaa oom...
2021-07-31 02:40:34

Rookie Bunny

6451607611 Author | from app

#3

hermanss78
aktifkan lg game turbony gan n tmbhkan manual ML ny..bisa jd mati stlah update..

nah, yg ane bingung game turbo itu aplikasi atau sistem gan, ane bingung ga ketemu"
2021-07-31 02:45:34

Rookie Bunny

6451607611 Author | from app

#4

ditonyo
cobaiin clear cache n data aplikasi Security nyaa oom...

data cache aplikasi mobile legendnya gan?
2021-07-31 02:46:21
Invalid floor, the posts have been deleted #5

Wizard Bunny

ditonyo | from Redmi Note 8

#6

6451607611
data cache aplikasi mobile legendnya gan?

aneee nuliiiss nyaa kan Security oom...
2021-07-31 10:32:13

Rookie Bunny

6451607611 Author | from app

#7

ditonyo
aneee nuliiiss nyaa kan Security oom...

oke gan tq
2021-07-31 12:22:58

Advanced Bunny

Naito Sora | from mobile

#8

6451607611
nah, yg ane bingung game turbo itu aplikasi atau sistem gan, ane bingung ga ketemu"

Ada di setting di menu special features.
2021-08-05 16:37:21

Rookie Bunny

6483438556 | from app

#9

game turbo saya juga hilang kk gimana ni kk<br>
2021-08-06 11:34:07

Rookie Bunny

6451607611 Author | from app

#10

6483438556
game turbo saya juga hilang kk gimana ni kk&lt;br&gt;

saya download aplikasi game turbo kak
2021-08-06 11:43:29
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6451607611

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    4

  • Points

    17

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list