antdeswarga
Mi hesabını silersen oluyor, ama bu seferde yedeklediğin vs herşey gidiyor. Community için ayrı olarak hesap silme yok ancak ban atmaları gerek

Keşke böyle bir olanağınız olsa aynısı Samsung members uygulamasında da vardı ancak Samsung account hesabını silersen gidiyordu