1. YT den yorum yapmasam bile bana onların yazdıkları geliyor her yorumun 5 de 3 ü 2. YT yazıları birbirine giriyor çok kötü oluyor 3. Mi Community like atmadığım halde like gözüküyor hepsini tek tek almak zorunda kalıyorum 4. Telefonda acayip kasma var mesela üst kontrol merkezini açıcam bildirim geldi kaydırmaya çalışıyorum telefon çöküyor bir süre sonra kendine geliyor geldiğinde ise arka plan bulanık yada çok kötü değişik bişey oluyor ekran kararıyor durup dururken çöküyor sonra kendine geliyor 5. Bir uygulama ya basarken yan ekran oluyor sonra geçiyor sizce nedendir. Benden bu kadar şimdiden teşekkürler. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree